måndag 14 juli 2008

David Icke om Big Brother- samhället

Nästan tre timmar men värt att lyssna och se på. Föredraget namn: Big Brother, the Big Picture (Hull, July 6th 2008)

Leif Erlingsson skriver:

David Icke ramlade in i politiken. Här ett valtal, där han talar om Storebrorssamhället, som nu hastigt införs, som av en slump 'som om det vore koordinerat', över hela västvärlden.

Det jag undrar är vilka för oss 'får' dolda hot som tvingar alla politiker att hoppa i takt, utan protest eller verklig debatt, över hela västvärlden. Jag vill veta om hoten - de hot jag anser måste existera för att det som händer ska kunna förklaras - avser politikerna, eller om de avser hela befolkningarna. Om de enbart avser politikerna, i så fall är de landsförrädare. Men om hoten avser hela befolkningar, då vill jag veta naturen av dessa hot, för att vi demokratiskt ska kunna besluta hur vi ska förhålla oss till dem, snarare än att vi alla idiotförklarats och politiker beslutar över våra huvuden.

http://www.edgemediatv.com/icke/

David Icke speaks to the constituents of Haltemprice and Howden about the Big Brother election forced by the resignation of David Davis and the move towards the global Big Brother enslave ment we are all facing.

3 kommentarer:

KG Holmsten sa...

Vilka hot? Är inte USA det krigförande land som dödar mest! Hur är det med proportionerna?
I det false flag "terroristanfallet" dog ca 2500 människor, i Irak i kriget mot terroristerna har det dött 1 miljon människor i kriget mot "diktatorer och terrorister".
Israel säjer att de har med terrorister att göra? Hur många Israeler har dött sedan 2000? Ungefär 1000 Israeler har dött. Hur många Palestiner? minst 20 000 Palestiner har dött under Israels terrorism och apartheidtyrrani?
Jag ställe mig frågan vilka är de verkliga terroristerna folken i Irak eller Palestina? Nog håller de flesta med om att det är Israel och USA som terroriserar sin omgivning!
Kan inte Sverige som medlem i säkerhetsrådet kräva att denna terrorism avslutas, nu när de vet vilka som styr dessa terrordåd.
Om inte är Sveriges regering och riksdag medskyldiga till oskyldiga dödsoffer i Irak, Palestina osv!
Visa avsky mot denna politikens kreatur och BLANKRÖSTA 2010!

Lars Osterman sa...

Hmm..KG du missförstod det hela.

Leif frågade sig (och oss andra) varför alla regeringar går med på att köra in polisstaten överallt. Med vilka medel lyckas den självutnämda eliten (bankparasiterna m fl) tvinga regeringschefer och politiker att godkänna kontrollsamhället. Vi vet ju alla att alltär baserat på lögner. Lögnen om islamisk terrorism och lögnen om terrordåd mot skyskrapor, flygplan och bussar
.

Leif fråga sig hur "eliten" kan tvinga politikerna ? Hotas dom ? I så fall med vilka hot ?

Man kunde minwst sagt tänka sej att någon typ "planterat atombomber i alla västvärldens huvudstäder" och hptar bränna av dem ifall inte politikerna är medgörliga.
Eller hotas de enskilda nationella ekonomierna med ekonomiska medel ?

Det här är det Leif frågar sig...om jag fattat rätt.

KG Holmsten sa...

Nu kanske du missförstod mig?
Jag bara fortsatte det Leif skrev i sitt eminenta inlägg.
Hoppas jag inte rör till det, blir lite ivrig när det skrivs om kriget mot terrorn.
Igår hörde jag på radion om att Kina säljer vapen till Sudan och är därmed medskyldiga till folkmord menar de?
Konsekvensen av det är att Sverige är medskyldiga till folkmord i Irak när vi säljer vapen till USA det största terroroistlandet på jorden, men Kina är väl på väg att ta över? Skrämmande tanke.