måndag 15 juni 2009

Salbuchi lyfter fram sionismens klara koppling till NWO

Zionism - Key To New World Order Elite Power Network

From Adrian Salbuchi's


Part 1) http://www.youtube.com/watch?v=yy43zYo33Dg

Part 2) http://www.youtube.com/watch?v=MY6mq8rAqAQ

Part 3) http://www.youtube.com/watch?v=ppQNpl68RiM


Visit: www.asalbuchi.com.ar - Adrian Salbuchi's Web Site
Läs även David Icke´s nya artikel om sionism-elefanten i vardagsrummet

http://www.rense.com/general86/zelephant.htm


Slutligen - lyssna på Jeff Rense och David Icke i en intressant diskussion om svininfluenssa, obligatoriska vaccineringsprogrogram och sionismen koppling till det hela.

3 kommentarer:

B-film Akademin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lars Osterman sa...

Svaret på din fråga ser du rakt ovanför kommentarsrutan:Tyvärr bombarderar en viss anonym igen - därav ändras de fria kommentarsinställningarna till restriktiva om detta igen inleds

Men OK vi provar hur det går utan restriktioner en tid igen då.

'''''

I övrigt är det, som jag ser det, en praktisk omöjlighet att ett protestparti deltar i övrigt politisk verksamhet. Det enda som förenar alla medlemmar i Piratparitet är ju endast protesten mot giriga copyrightjuristers fildelningsförbud för egen ekonomiska vinning. Dom kämpar för sitt distributionssystem.

Artisterna bryr dom sig inte om. Artisterna är som jordbrukaren som får 3-5% av brödintäkterna.

Visavi fuld & silver som penningar så ser jag alls inget gott i denna idé. Vårt problem idag är ju närmast en stor penningbrist. Med guld och silver blir det ännu större brist - och säkert totalstopp i ekonomins stora hjul.

Anonym sa...

Nu har du helt missat vad Pirate bay rättegången går ut på.

Man ska va medveten om att i domstolen emot Piratebay så sammarbetar Motion Picture Association of America, Hollywoods lobby och Antipiratbyrån med Åklagaren som just respresenterar hollywoods lobby.

Motion Picture Association of America bedriver en verksamhet som förstör independent filmares möjligheter att komma ut med sina produkter.

Lloyd Kauffman från independent bolaget Troma i USA, är en av de få som lyckats överleva som äkta indebendent i över 30 år. Han vet vad Motion Picture Association of America sysslar med och att deras verksamhet inom vilken annan bransch som helst skulle vara olaglig, när det gäller att försöka döda independent film.
Han har skapat IFTA som motstånd.

IFTA FIGHTS INDUSTRY CONSOLIDATIONe

IFTA

Alla får givetvis göra sin egen bedömning, men min fråga är vad är det för skillnad på maffian och Motion Picture Association of America, samt på vilket sätt skulle Piratpartiet var fienden för fri upphovsmännen. det stora hotet är hollywood knappast Pirate bay.

Förvånad över att du inte gillar idén. Ron Paul stöttar ju idén med Libertydollar (giuld och silverdollar) även om han inte står för att den startades.
Vad tycker du om Ron Paul?

I övrigt, du tror väl ändå inte att sionismen är NWO i grunden.
Kan tyvärr inte se videon, så det är svårt att bedöma inlägget.
Vad tycker du om Alex Jones. John Birch society?

"Namnlös"