tisdag 22 september 2009

Jordan Maxwell om ditt och datt - men viktigt trots det.

Litet underhållning kryddat med sällan hörda fakta! Plockat från Project Camelot.http://www.ustream.tv/recorded/2199536

6 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Joakim sa...

Jordan Maxwell drar här slutsatser gjorda på otroligt lösa samband, hypotetiskt resonemang och sporadiska ordliknelser. Han till och med säger emot sig själv i ett och samma anförande; hävdar först att Moses endast är en metafor för att senare beskriva Moses såsom en Måndyrkare. Man måste dra slutsatsen att vi ser en desinformatör i aktion; blandandes sanning och osanning i en salig soppa. Och kan något gott komma från "Project Camelot"? Enligt mig själv; knappt något alls!

Lars Osterman sa...

Tja Joakim, vi vet ju nog att du har dina egna bias i dessa frågor. Du gillade ju inte Zeitgeist nåt vidare heller.

Borde inte du försöka respektera det att Jordan Maxwell faktiskt forskat i dehär frågorna i över 40 år...?

Varför vill du tro du att din egen åsikt om dehär frågorna just nu - är den slutliga sanningen? Vem vet vad du hinner lära dig inom, säg 10-20 år.

Joakim sa...

Det jag egentligen vill säga i sammanhanget är: Svälj inte kamelerna, men sila gärna ut myggen! Den information man får från olika källor ger ofta några pusselbitar, det gäller även uppgifter som kommer från mig själv. Det man KAN kräva av någon som forskat i 40 år är en inre logik och en någorlunda urskiljbar röd tråd.

Lars Osterman sa...

OK..jag hoppas du också insåg att JM närmast gjorde ett super-kort sammandrag för publiken - därför kan de verka som om han sade det han sade utan "bevis".

Man hittar massvis med långa föredrag på internet där JM visar bevisen samt förklarar sig synnerligen noggrannt.

En orsak till att jag postade detta med JM var det faktum att även han kort kommenterade bankverksamheten som synnerligen skumrask och full med kopplingar till ockultism.

Anonym sa...

Vad sägs om detta?
The French Connection
Friday 25th September 09
Guest Jennifer Lake
Audio Part 1
Audio Part 2