måndag 17 mars 2008

USA - Hemligt sammanträde i representanthuset i fredags

Uppdatering längst ned.
Vi har anledning att känna en viss oro. Något som inte tål dagsljus är tydligen på gång i Washington. Denna gång i kongressen. Representanthusets session i fredags hölls nämligen bakom lyckta dörrar. Och detta första gången på mycket länge och enligt uppgift faktiskt bara fjärde gången på 176 år. Vad kan kräva en sådan total diskretion? Ekonomin har förstås redan körts i botten genom den långsiktiga skuldbaserade finanspolitik som faktiskt inleddes redan 1913. Jag blev tillsänd ett e-mail från Canadian Action Party som innehåller lite mera om vad som sannolikt försiggår i Washington. I e-mailet påstås det att flera ledamoter känner en så total frustration över situationen att dom, trots strikta förbud, ändå läckt ut om vad som behandlades på sessionen i fredags.
I skrivande stund har man inga möjligheter att hitta bekräftelser varken hit eller dit. Men efter att ha visat detta till en del andra verkar det som om alla skulle anse det fullt möjligt att uppgifterna är korrekta. Jag översätter en del av materialet och bifogar ursprungtexten längre ned.
Representanthuset lär ha diskuterat om ämnet inrikes underrättelseverksamhet till följd av diverse hot mot statens säkerhet... men även följande frågor:

1. den amerikanska ekonomins ofrånkomliga kollaps, senast i september 2008

2. den amerikanska statsekonomins kollaps, senast i february 2009

3. ett inbördeskrig kan hota landet till följd av den ekonomiska kollapsen.

4. preventiv arrestering av medborgare som kan tänkas motsätta sig statsmakten

5. inhysning av arresterade i för ändamålet planerade och färdigbyggda koncentrationsläger runt om i landet

6. möjligheten att medborgarna angriper kongressledamöter med anledning av kollapsen

7. särskilda skyddshus för kongressledamöter med familj till följd av möjliga hot under ofreden
i samhället.

8. den nödvändiga och oundvikliga sammanslagningen av USA, Canada (naturreserser) och Mexiko (billig arbetskraft)

9. införande av en ny gemensam valuta - AMERO - i alla tre nuvarande stater som en lösning till den ekonomiska kollapsen.

[Idag den 17.3 2008 hittar man 1.700.000 träffar då man söker på nätet med rubriken nedan]

SPECIAL "CLOSED SESSION" OF U.S. HOUSE OF
REPRESENTATIVES DISCUSSED A LOT MORE THAN
THE PENDING SECURITY SURVEILLANCE PROVISIONS!

This was only the fourth time in 176 years that Congress
has closed its doors to the public. What was it that they
were discussing that they do NOT want us to know about?

Word has begun leaking from last nights special, closed-door
session of the United States House of Representatives.

Not only did members discuss new surveillance provisions as
was the publicly stated reason for the closed door session, they
also discussed:

1. the imminent collapse of the U.S. economy to occur by September 2008,

2. the imminent collapse of US federal government finances by February 2009,

3. the possibility of Civil War inside the USA as a result of the collapse,

4. advance round-ups of "insurgent U.S. citizens" likely to move against the government,

5. the detention of those rounded-up at "REX 84" camps constructed throughout the USA,

6. the possibility of retaliation against members of Congress for the collapses,

7. the location of "safe facilities" for members of Congress and their families to reside during expected massive civil unrest,

8. the necessary and unavoidable merger of the United States with Canada (for its natural resources) and with Mexico (for its cheap labor pool),

9. the issuance of a new currency - THE AMERO - for all three nations as the proposed solution to the coming economic armageddon.

Members of Congress were FORBIDDEN to reveal what was discussed. Several are so furious and concerned about the future of the contry, they have begun leaking info.

Uppdatering: Enligt nya uppgifter skulle demokraternas förslag till begränsing av den pågående tjuvlyssningen på inrikes datatrafik diskuteras. Bush lär vara färdig att lägga in sitt veto ifall det blir lagstiftning om frågan.

" President Bush has vowed to veto the surveillance measure, saying it would undermine the nation's security.

Bush opposes it in part because it wouldn't provide retroactive legal immunity for telecom companies that may have helped the government eavesdrop on their customers without court permission after the 9/11 terror attacks. "

11 kommentarer:

HCA sa...

Är det början av en ny världsordning vi ser? Är det pga detta som Bush både sjungit och dansat den senaste tiden, eftersom han kommer bli president på obestämd tid framöver. Han blir den marionettdiktator han strävat efter...

Federal reserve och JP Morgan köper upp en annan bank, en desperat konstgjord andning.
Nu är det risk för att det blir åka av för hela världsekonomin..

The Anti NWO Group in Helsinki sa...

Hej Lars (& andra),

Undrar om du/någon av er har kontaktuppgifter (info om bloggar, webbsidor etc) till finlandssvenskar (eller Sverige-svenskar eller utänningar som kan engelska bra) bosatta i Helsingfors-området? Jag sku gärna träffa sånna IRL! Vänligen kolla min "Anti NWO in EU"-sida eller mejla direkt till AntiNWO.inEU@gmail.com

Stort tack på förhand! Mvh, Micke

Lars Osterman sa...

hmm..exakt samma text som i UUAA.
How come Micke/Mike ?

Please tell mes more about your specific interest.

Just being curious. Samma på svenska.

;-)

Lars Osterman sa...

HCA: ja det är spännande tider. det är stora realförmögenheter som byter ägare just nu mot lite digitala bits.

Vad jag menar är det att det ju alltid är "någon" som köper upp det som andra plötsligt vill bli av med. Denna "någon" kan vara bulvan till bankirerna som härmed rensar bordet på hela rasket.
Det gick lätt i Tyskland efter den avsiktligt förorsakade hyperinflationen. Där förlorade medelklassen s.g.s. allt. Undra på att dom blev smått sura då dom såg "vilka" som verkade vetat om det hela på förhand och garderat sig med guld o utrikesvaluta och nu köpte upp halva Tyskland.

En och annan kan bli smått pissed off då dammet lägger sig efter krisen i USA - och det blir klart i vems fickor alla "värdelösa" säkerheter hamnat.

The Anti NWO Group in Helsinki sa...

Samma text (nästan) på din sida eftersom jag hann skriva in den före jag hade sett att du reagerat på UUAA-sidan. Hur som helst så börjar ju saker pikku hiljaa röra på sej...

Mina intressen syns längst ner på min blogg (för många att lista här). Kommer förresten nu ihåg att jag sett nån juttu me dej/Ron Paul i Närbild eller någå, keep up the good work!

Pauli sa...

Ett sista rytande innan vildjuret faller?

Det är vår egen feghet som gjort att vi i alla tider lämnat bort vår makt. Vår rädsla ger dem näring. Kämpade vi emot så har vi i alla tider blivit dödade. Vi blir massmördare för att själva slippa dödas. Så fungerar systemet.

Ignorans och civil olydnad är bästa vapen. Nätt och jämt spela med i spelet men svik dem jävlarna när det går och infiltrera och sabotera kontrollsystemet. Den med minsta makt bör göra det och visa civilkurrage när det blir dags att bekänna om man står på folkets sida eller oligarkernas. Det är en fråga om att få tillbaka sin självständighet. Vi klarar oss utan dem. Den här lilla klicken är bara papperstigrar utan vårt understöd.

Nu är det dags att ta tillbaka makten och modet att bryta alla rutiner och inprogrammerade värderingar som ser till att hålla sina närmaste på plats. Ställ er inte i kö till koncentrationsläger bara för alla andra gör det, ovetandes! Stå på er! Informera det som nyheterna censurerar, även om de närmaste tycker du är knäpp.

Lars Osterman sa...

Jag håller helt med dej Pauli !

;-)

Anonym sa...

När folket är beroende av lönerarbete är det nog inte mycket de kan göra mot makten. De måste göra revolution helt enkelt. Det lär nog börja från de fattiga länderna för där är det inte många som är beroende av makten?

Lars Osterman sa...

tja...visst ligger det nåt i det där.
Men upplysningsnivån är ganska avgörande den med. Och idag - användning av internet.

En generalstrejk stoppa nog troligen ett samhälle på mindre än en vecka.

Anonym sa...

JA och vad skall de leva av? Under tiden som denna geneeralstrejk pågår kommer makten att så splittring och svartfötter med hjälp av kriminella jäng göra allt för att ställa till ett helvete för de strejkande. De fattiga har inget att återvända till de måste gå mot döden eller vinna makten. Revolutionen startar från de fattiga! Arbetarna i de rika länderna komme till en början bli motståndare till de fattiga, innan de blir upplysta om nödvändigheten om en ny världsordning där penningen inte har någon makt.

Anonym sa...

Det behövs inga partier, inga ledare bara ett hungrigt folk!