tisdag 22 april 2008

Kan man ta denna norska politiker på allvar ?

* * *

Project Camelot är en intressant sajt med många häftiga intervjuer och högtflygande påståenden typ X-files. Själv har jag länge följt Project Camelot eldsjälarna, Bill Ryan och Kerry Cassidy genom att lyssna på deras olika intervjuer. I vintras dök det upp något om en norsk politiker som bl.a. påstår att en viss planet X skulle närma sig jorden och att det kommer att leda till problem.
Man minns dock ännu rätt bra allt ståhej runt den "hotande" kometen Hale-Bopp år 1995 och hur JPL:s Don Yeomans ständigt fick göra om sina kalkyler enligt vilken kometen verkade ändra bana - och därmed mindre och mindre hotade jorden...

Nåja, nu har i varje fall Yrsa Häggström på politiken.biz publicerat mycket av norrmannens påståenden översatt till svenska så jag linkar dit och skriver dessa korta kommentarer. Här är något av det norrmannen påstår:

”Jag är en norsk politiker och jag vill tala om att svåra saker kommer att hända från år 2008 fram till år 2012. Den norska regeringen håller på att bygga fler och fler underjordiska baser och bunkrar. När man frågar om detta får man bara svaret att det är för skyddande av den norska befolkningen. När jag gjorde en förfrågan om när allt skulle bli färdigt, svarade man ”innan 2011”.

"(Dark Star) Planet X kommer att anlända och Norge har börjat med lagring av matvaror och säd, i Svalbardområdet och i norra Arktis med hjälp av USA och EU och alla runt omkring i Norge. De kommer bara att rädda makteliten och de som kan vara med och bygga upp ett samhälle igen, doktorer, forskare och så vidare."

"När det gäller mig själv så vet jag redan att jag kommer att lämna före 2012 och gå till området vid Mosjøen där vi har en djup underjordisk militärförläggning. Där är vi uppdelade i sektorer, röda, blå och gröna. Märkningarna för de norska militärmyndigheterna har redan överlämnats till dem och militärlägren har redan byggts för länge sedan. De människor som kommer att bli lämnade uppe på ytan för att dö tillsammans med alla andra har ingen hjälp att vänta över-huvudtaget. Planen är att 2 milj norrmän kommer att bli räddade och resten kommer att dö. Detta betyder att 2,6 milj norrmän kommer att försvinna i natten utan att veta vad dom skall ta sig till."

http://www.nyapolitiken.biz/ar_2012/norsk_politiker_berattar.html


http://www.projectcamelot.org/norway.html

"The public will not know what happens till the very end, because the government does not want to create mass panic. Everything will happen quietly and the government will just disappear.

But I say this: don't go quietly into the night. Take precautions to be safe with your family. Come together with others. Work together to find ways to solve all the many problems you will face."

5 kommentarer:

Anonym sa...

Är ju inte direkt första gången man hör talas om Planet X / Nibiru. Sägs att man tillräckligt långt söderut redan idag kan se en röd planet med blotta ögonen. I mars nästa år ska den vara synlig för alla. Stämmer det kan man ju börja oroa sig då. . .

life_goes_on sa...

Maja-kalendern slutar 2012 i december. Enligt vissa förutspådde Maja-kalendern att jorden ska gå under då. Tydligen är deras kalender lika bra på att förutspå astronomiska händelser såsom månförmörkelser etc som dagens vetenskapsmän kan komma upp med (kanske t.o.m bättre).

Vårt solsystem guppar upp och ner på den platta vinylskiva som Vintergatan utgör. Vi håller på att igenom detta horistontalplan, dagens forskare vet inte riktigt när men med några års felmarginal är det runt 2012.

Enligt dessa domedagsteorier kommer detta ske i december 2012 och kommer innebära stora gravitationsförändringar som kan förskjuta kärnan i jorden och även skifte av magnetiska nord och sydpolen.

Så riktigt vad som händer år 2012 blir intressant.

Lars Osterman sa...

Visavi Maya-kalendern och 21.12 2012 är väl frågan närmast denna:

Man man lita på José Arguelles och Carl-Johan Callemans tolkningar?

En annan fråga är om det bara handlar om ett skifte från tidsålder till tidsålder. Typ Fiskarnas Tidsålder till Vattumannens Tidsålder.
Om jag inte minns fel är solåret 25.920 år varav varje tidsålder är en tolftedel därav = 2.160 år

(ref. Zeitgeistmovie del 1)

Eller handlar det om ett polskifte till följd av att magnefältet försvagats ?

Anonym sa...

om maja kallendern, och 2012. har ni inte läst boken den tolfte planeten där det beskrivs att det fins en planet som har en annan bana som alltid kommer tillbaka till oss och ställer till stora katastrofer när den passerar oss, fast den är många tusentals år emmellan, ädär beskrivs den planeten som en röd planet, såg även på discovery en indian som berättade att de fick besök utifrån rymden de fick beskrivet framtiden att det skulle komma vita människor bärandes på ett kors de skulle ta deras barn ifrån dem sätta dem i skolor, de fick veta att att de skulle gå till mannen i det vita huset och varna den mannen, även att de skulle gå till ett hus som har med alla nationer att göra och varna dem, det är fn. det här fick de veta innan vita människan kom till amerika, och att när de ser den röda planeten närma sig jorden så är slutet, men inte för alla

bilal-kay sa...

Det stämmer till stor del and underjordiska baser i Norge. USA har gigantisk nätverk av baser under underjorden. Detsamma gäller många länder i EU. Dessa är kopplade till varandra runt om hela värden. Baserna är byggda av avancerad teknik som inte kräver mycke tid .

Han påstår att det även finns utomjordingar kopplade till dessa projekt. För dessa människor som inte tror på utomjordingar så kommer nog Gud skicka er till helvetet då. Annars kan Jesus komma och ta er till himlen. Själv kommer jag leva många liv till på andra planeter än denna. Väldigt intressant tid vi lever i just nu....