lördag 9 augusti 2008

Enkel magnetgenerator förevisas av George GreenLåter enkelt..kan det verkligan vara så enkelt undrar man.


http://www.youtube.com/watch?v=hkgyY47duCM&feature=related

1 kommentar:

HCA sa...

Jag är övertygad att det är så enkelt. Kruxet med fri energi är att det skulle krascha världens ekonomi på ett kick.
Man pratar vitt å brett om klimat å miljö, men att tänka lite längre än till bioenergi och vindsnurror det mäktar man inte med.
Tänk en magnetmotor i varje hem och på varje företag som genererar all el? Hu ska man kunna lägga på skatter och miljöavgifter på det då?
Såg ett inslag på YT om en några som sa sig fått fram gratis energi genom en vattenturbin av något slag. Det krävdes energi utifrån för att få igång den, men effekten ut var mer än effekten in.
Tånk då hur man kan seriekoppla detta. Då blir effekten ut mångfalt mycket mer än effekten in. Man köper en kwh, men det blir kanske 100 kwh i slutänden. Skulle dom ha en magnetmotor som startar allt, så blir det verkligen gratis.

Nära där jag bor så finns det ett vattenkraftverk. Initialt en stor investeringskostnad, visst. Men, de tar ju den faktiskt den fria energin från älven, omvandlar, och säljer svindyrt.

Jag såg att någon räknade på att ha en gammal dieselgenerator (när soppan var billigare) skulle vara billigare jämförelse att vara slav under elbolaget.
Har för mig att elbolaget inte gick med på det hur som helst heller, de äger ju grejerna fram till mätaren...

Något att rota i detta..