tisdag 29 april 2008

Republikanernas trick tar aldrig slut...

Orkar inte översätta detta just nu..men här har du det:







After Ron Paul supporters managed to get a rule changed positioning them for more national convention delegate slots than expected, the Nevada GOP simply cancelled their own state convention and left, in what political observers are calling an unprecedented fiasco.

"After a super-majority of Ron Paul supporters captured control of the Republican state convention Saturday, state party officials abruptly canceled the event without electing delegates to the national convention," reports the Reno Gazette Journal.

“I’ve seen factions walk out, I’ve never seen a party walk out, I’ve never even heard of that,” said Jeff Greenspan, regional coordinator for the Paul campaign.

Earlier in the day, state delegates supporting the Texas Congressman's pursuit of the nomination "voted through a rules change that forced the state party to abandon its pre-set ballot of potential national convention delegates and open up the race to the rest of the state delegates," according to the Gazette Journal.

onsdag 23 april 2008

End of nations. Lissabon-avtalets mörka sidor



Detta är något som varje medborgare i alla EU-medlemsländer borde veta...och senast detta visar att Finlands nya utrikesminister Alexander Stubb inte arbetar för fosterlandets bästa utan horar för den smusslande Bilderberg- eliten som strävar mot en allt mera centraliserad makt.

Och här är en annan Carter. Bob Carter om global warming



Hittade denna på Sultans Politiska Blog. Tack Henrik !

Bra intervju. Och framför allt - sanningsenlig !

tisdag 22 april 2008

Carter säger som saken är...



Ingen presidentkandidat vågar säga emot Israel.


Michael Rivero på WhatReallyHappened skriver:
Rice says Carter was warned against meeting with Hamas
Secretary of State Condoleezza Rice said Tuesday the Bush administration explicitly warned former President Jimmy Carter against meeting with members of Hamas, the Palestinian faction that controls the Gaza Strip and which is regarded by the U.S. as a terror group.
Posted Apr 22, 2008 09:20 AM PST

HAMAS is the legally elected government of Palestine. So much for "supporting democracy."

Kan man ta denna norska politiker på allvar ?

* * *

Project Camelot är en intressant sajt med många häftiga intervjuer och högtflygande påståenden typ X-files. Själv har jag länge följt Project Camelot eldsjälarna, Bill Ryan och Kerry Cassidy genom att lyssna på deras olika intervjuer. I vintras dök det upp något om en norsk politiker som bl.a. påstår att en viss planet X skulle närma sig jorden och att det kommer att leda till problem.
Man minns dock ännu rätt bra allt ståhej runt den "hotande" kometen Hale-Bopp år 1995 och hur JPL:s Don Yeomans ständigt fick göra om sina kalkyler enligt vilken kometen verkade ändra bana - och därmed mindre och mindre hotade jorden...

Nåja, nu har i varje fall Yrsa Häggström på politiken.biz publicerat mycket av norrmannens påståenden översatt till svenska så jag linkar dit och skriver dessa korta kommentarer. Här är något av det norrmannen påstår:

”Jag är en norsk politiker och jag vill tala om att svåra saker kommer att hända från år 2008 fram till år 2012. Den norska regeringen håller på att bygga fler och fler underjordiska baser och bunkrar. När man frågar om detta får man bara svaret att det är för skyddande av den norska befolkningen. När jag gjorde en förfrågan om när allt skulle bli färdigt, svarade man ”innan 2011”.

"(Dark Star) Planet X kommer att anlända och Norge har börjat med lagring av matvaror och säd, i Svalbardområdet och i norra Arktis med hjälp av USA och EU och alla runt omkring i Norge. De kommer bara att rädda makteliten och de som kan vara med och bygga upp ett samhälle igen, doktorer, forskare och så vidare."

"När det gäller mig själv så vet jag redan att jag kommer att lämna före 2012 och gå till området vid Mosjøen där vi har en djup underjordisk militärförläggning. Där är vi uppdelade i sektorer, röda, blå och gröna. Märkningarna för de norska militärmyndigheterna har redan överlämnats till dem och militärlägren har redan byggts för länge sedan. De människor som kommer att bli lämnade uppe på ytan för att dö tillsammans med alla andra har ingen hjälp att vänta över-huvudtaget. Planen är att 2 milj norrmän kommer att bli räddade och resten kommer att dö. Detta betyder att 2,6 milj norrmän kommer att försvinna i natten utan att veta vad dom skall ta sig till."

http://www.nyapolitiken.biz/ar_2012/norsk_politiker_berattar.html


http://www.projectcamelot.org/norway.html

"The public will not know what happens till the very end, because the government does not want to create mass panic. Everything will happen quietly and the government will just disappear.

But I say this: don't go quietly into the night. Take precautions to be safe with your family. Come together with others. Work together to find ways to solve all the many problems you will face."

tisdag 15 april 2008

Humor och allvar blandat...



Och märk - grisen på videon symboliserar hela bankingvärlden oberoende av ras eller antropologisk skalltyp...

In memoriam - Mikael Wälivaara

1955 - 2008


I början av april 2008 kom det överraskande sorgebudet att min goda blogg-kompis från Sverige, Mikael Wälivaara plötsligt avlidit.

Mikael var synnerligen aktiv och hade många drömmar han arbetade för att uppfylla. Men onekligen hann han också förverkliga en hel del av det han brann mest för.

Vi blev bekanta via hans blogg http://uuaaradio.blogspot.com/
och efter bara några veckors bekantskap uppstod ett för mig rätt ovanligt förtroendefullt förhållande: Mikael gav mig fria händer att
som gästskribent på hans blogg publicera vad som helst jag själv ansåg vara viktigt nog. Jag måste nog erkänna att jag blev rörd till sinnes. Inte ofta man får ett sådant erkännande.

Det blev sedan ett antal artiklar - inte minst som tack för förtroendet. Många av dessa skrev jag på långt efter midnatt in på småtimmarna. En gång minns jag att klockan var 04.55 ...

Vi hade en hel del privat e-mailtrafik kring många av de intressanta frågor som kom upp på bloggen. Mikael var inte sen att på sitt eget sätt - Bugar och Bloggar - tacka för artiklar som ledde till livlig aktivitet i kommentarsfältet. Mikael inspirerade mig till att verkligen försöka göra mitt allra bästa. Artikeln on Ezra Pound blev kanske höjdpunkten av vårt korta men intensiva samarbete.

Vi kom aldrig att träffas eller tala i telefon utan kommunicerade bara via bloggen och e-mail - men, jag hade planerat att ta mig till södra Sverige under sommaren 2008 för att hälsa på i Kivik.
Den resan har jag inte avbokat trots att Mikael lämnat oss. Nej tvärtom är jag synnerligen inställt på att få resa dit, ställa mig vid österläns strand, titta ut mot havet under en tyst minut och uppleva det som Mikael Wälivaara själv beskrev som orsaken till att han valde att bo där han bodde.
Jag hoppas MW:s blogg - UUAA-radio inte tystnar för gott trots familjens och de närmastes sorgetid. Tvärtom känner jag hur Mikael manar på oss gästskribenter- Leif Erlingsson, Jessica Sunnely, mig och alla andra att göra vårt bästa för att hålla bloggen levanade som ett samlingsforum även framöver. Inte minst av den enkla orsaken att UUAA redan under hösten 2007 nådde den magiska gränsen på 100.000 besökare. Besökar som säkerligen vill ha mera.

Ingen kan förstås ersätta Mikaels person eller skriva politiska analyser precis på hans vis. Men vi kunde trots det försöka göra vårt bästa och bidra med våra strån till samhällsdebatten i samma anda som vår vän som stegat vidare till den plats vi alla förr eller senare skall till.

RFID chip - realitet eller sc-ifi ?

Känner för att orda litet om RFID chips som populärt kallas "mikrochips". Inte för att jag vore någon expert precis. Men jag har läst och lyssnat och tittat..

Som jag ser det kan en person som chippats (=som sänder ut en svag radiosignal) identifieras och hans/hennes rörelser följas genom satellitteknologi typ tv-serien 24.
Tar man av sig t.ex jackan med chipset blir signalen där som jackan är. Men det ultimata är väl att injicera RFID chipset under huden för att göra det möjligast svårt att ta bort.(men det kan göras lätt med ett litet snitt i huden - så chipset är ingalunda permanent.
Denna teknologi är mest användbar genom att en persons bank- eller kreditkort kan stängas av varvid inga uppköp varken på kredit ellet i realtid är möjliga. Eller OK - använder någon butik ännu de gamla pappersremsorna så är uppköp fortfarande möjligt även om bankkortschipset vore avstängt.

En person kan alltså spåras och s.g.s handlingsförlamas eftersom våra kontanter håller på att försvinna. Idag är 97-98% av pengarna bara elektroniska blips på dataskärmen. Den dagen då alla kontanter avskaffats/eliminerats är vi 100% beroende av våra bankkortschips.

David Icke, Aaron Russo och flera andra bättre insatta menar att alla personers skall chippas, kopplas till en global jättedator i (kanske)Tel Aviv och sålunda är vi alla under ständig uppsikt genom satellitbevakning. Beter vi oss kriminellt eller "politisk inkorrekt" behövs bara ett klick - och vips är vi hjälplösa, i det närmaste laglösa och utanför systemet.

Troligen kommer man att köra igenom systemet på sånt vis att alla frivilligt tar chipset av praktiska eller ekonomiska skäl.
Kanske vi t.ex måste ha ett chips för att kunna resa passfritt, smidigt identifiera oss hos olika myndigheter, kanske den med chips får betydande rabatter på IKEA.... osv

En del knasreligiösa anti-NWO-grupper tror sig "veta" att den sk uppenbarelseboken i bibeln skulle tala om något som översats som "vilddjurets märket" - något utan vilket man varken kan köpa ellet sälja. Och dessa bilbeltrogna kristna tror att EAN-koden, personkodtatuering på huden - eller ett mikrochip motsvarar denna 2000 år gamla "profetia".
Själv är jag mycket skeptiskt vad dethär gäller. Varje generation tycks sporta med att tolka bibeln så att den och dess "profetior" passar in just i "vår" tid.

söndag 13 april 2008

Top Gear snubblar över sanningen...



Right. Its the sun. Just turn it up a bit and see what happens...

Ron Paul frågar ut Petraeus

lördag 12 april 2008

Om vaccinationer - bl.a. HPV



(efter ca 7 minuter kommer man in på gardasil och HPV)

torsdag 10 april 2008

Lögnen om global uppvärmning: våra barn hjärntvättas

Då jag läste detta kändes det speciellt träffande eftersom jag nyligen haft en dispyt med min 15-åriga dotter om Al Gore och hans film. Min dotter hade fått se filmen i skolan och man hade lyckats uppröra henne - och troligen hela klassen. Hjärntvätt !
Minns att jag läst om hur man i England ordnat det hela: en grupp föräldrar hade lyckats kräva att skolorna meddelar barnen att filmen är ensidig och politisk. ( som om barnen skulle förstå vad det betyder)

William Gray:

"We are also brainwashing our children on the warming topic. We have no better example than Al Gore's alarmists and inaccurate movie which is being shown in our schools and being hawked by warming activists with little or no meteorological-climate background."

http://blogs.usatoday.com/weather/2008/04/expert-were-bra.html

9/11 Demolition

Dispyten om hur de tre WTC-tornen kunde raseras till smulor på bara 6-10 sekunder fortsätter, trots att massmedia inte noterar det hela.
Mer och mer kunnigt yrkesfolk träder ut i offentligheten och ger 9/11 Truth - sanningsrörelsen sitt fulla stöd. Nyligen noterade jag att ett hundratal arkitekter bildat en aktiv sanningsrörelse.

Idag ser jag att en samling prominenta erfarna byggnadsingeniörer gjort det samma och sparar inte på krutet då det bevisar som sin ovillkorliga ståndpunkt att tre WTC-tornen sprängdes avsiktligt och på ett sätt som till fullo följer modellen för avsiktlig "demolition".

Titta även på vad den holländske demolitionsexperten Danny Jowenko säger då han på video första gången ser hur WTC-7 försvinner på 6 sekunder.

Det här är en fråga som gäller oss alla, för hela det sk"kriget mot terrorismen" baserade sig på att man påstår att islamiska extremister "hotar" oss alla i väst.
Om det visar sig vara så att det de fakto var Mossad & israeliska intressen som utförde sprängningen så borde väst rikta sina hämnaktioner dit där den verkliga fienden finns.

måndag 7 april 2008

Ett brott att utreda närhistorien ?

Ja säg vad ni vill men jag har då absolut ingen förståelse för de krafter inom EU som låter fanatiska lobbare påverka sig så till den grad att man går emot sitt samvete - och gör det brottsligt att forska i närhistoriens komposter.... Är historien så politicerad så är det ingen historieforskning mera utan sionistisk tvångspropaganda.






















Ernst Zundel

Germar Rudolf

Dirk Zimmermann

Sylvia Stolz

Video om Sylvia S

fredag 4 april 2008

Ron Paul intervjuas av Glenn Beck 1. april

Glenn Beck menar att även han börjar se all anledning att misstänka att penningpolitiken är en stor konspiration. Krascherna 1907 och 1929 som Federal Reserve redan erkänt att man orsakade avsiktligt....och problemen nu.



Intressant. Det enda jag opponerar mig emot är Ron Paul smått naiva tro på att de fria marknadskrafterna själva skulle kunna komma till ett naturligt optimum som är bäst för alla, bara dessa marknadskrafter får verka utan inblandning från statsmakten.

Adam Smiths "the hidden hand" är en nyt som redan motbevisats flera gånger om. The hidden hand leder närmast till oligopol eller t.o.m. monopol varvid konsumeterna berövas genom högre priser än vad annars vore fallet.