torsdag 2 oktober 2008

Så här lät Bush år 2002

Dags att fundera på vems bostadspolitik som till stora delar är orsaken till den finansiella krisen just nu fyra år senare. 5,5 miljoner nya bostadsägare - varav de flesta torde ha förlorat både huset i skrivande stund. Bankerna tilläts med andra skapa miljardvis med ny kredit och den sk Bostadsbubblan skapades. (housing bubble)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Bush är känsla! Det är bra! Men anknyt det till den svenska bostadsmarknaden - nu faller bostadsrätterna i pris! 1990 så var det kris... svenska riksbanken ville ha 500 procent i ränta... svenska banker ville få socialhjälp... höll på att gå i KK. Sen kom bostadsrätterna... Alla skuldsatte sig för att köpa sig en lägenhet... bankerna kunde börja tjäna på alla lånen! Hur gick det här till? Gå till historien... du kan få igång en diskussion! FÅ MÄNNISKOR ATT SJÄLVA SÖKA! FÖRSÖKA FÖRSTÅ! VI HAR JU REDAN FÖRSTÅTT mer eller mindre... alla de andra som inte lyssnat på Eustace Mullins och Antony Sutton - de behöver också söka sig till kunskapen - få en förståelse - börja diskutera! DET HANDLAR OM KÄNSLA och intellekt!

Lars Osterman sa...

Nu har jag tappat tålamodet med denna "Anonym". Anonym verkar inte ha tid för annat än att skicka kommentarer till mig. Igår mer än 10 - dagen innan likadant. Tack men nej tack !

Jag stänger därför av möjligheten att kommentera anonymt.Klickade i rutan openID för att se om det hjälper.