fredag 4 januari 2008

En kort historia om Kanada och hur landets statsskuld uppstod..

Här kommer en ranson synnerligen viktig information för var och en som vill förstå hur vi kollektivt blir utsugna av banksystemet genom att våra politiker inte agerar som de kunde - utan verkara vara köpta av bankerna. Ingen stat skulle behöva ha någon statsskuld. Allt är baserat på att folket hålls i okunskap om hur systemet fungerar. Efter att ha sett dessa tre korta videofilmsnuttar hör du inte längre till dem som inte begriper. Vad du besluter att göra med den kunskapen är inte helt oviktigt. Mitt råd är - sprid den !

Del 1.Klicka här för att se del 2.

Klicka här för del 3.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att de internationella bankirerna har strypgrepp på USAs befolkning via Federal Reserve, liksom englands folk via sin "Bank of England" har jag förstått (även Frankrike o Tyskland m.fl. förövrigt) Men hur det är med vår egen riksbank har jag inte klurat ut än. Är det lika illa?
USA lär snart implodera ekonomiskt p.g.a detta omätligt giriga pack, som har sina rötter ifrån biblisk tid.

Anonym sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is