måndag 29 september 2008

Politik och ekonomi styr medicinsk forskning

"Alternativ politik" för mej handlar om annat än statsekonomi. Även bl.a. viktiga frågor om hälsa och sjukdom som jag upplever att inte kommer fram. Här har vi en grej jag länge tittat på - en grej som gäller tja- liv och död: Cancer. Enligt Edward Griffin finns det fungerande hjälp mot cancer - trots att myndigheterna inte vill medge det - av politiska skäl. Folk har slängts i fängelse för att de spridit denhär informationen.

Kolla filmen och kommentera gärna:

http://video.google.com/videoplay?docid=2125331462762405824

Interview with G. Edward Griffin 04.11.2007 B17, metabolic cancer therapy and politics of cancer. Download subtitles to translate to your own language:

http://www.divxsubtitles.net/page_subtitleinformation.php?ID=96297


Är nu mer än nyfiken så sök på etikett orden.

5 kommentarer:

Lars Osterman sa...

Anonym:

Fatta nu så småningom. Jag vill inte ha hit en massa off-topic kommentarer om ditt o datt och saker jag skrivit om länge sedan - och om vilka du tycks tro att jag inget vet.

Det enda jag godkänner av din rappakalja är detta:

Eustace Mullins om cancer:

Eustace Mullins: Murder By Injection

klick

Tack för den. Har själv sett det åtskilliga gånger - den tangerar topiv "medicinbusiness" men har dock inget med amygdaline laetrile att skaffa.

Anonym sa...

Hur ska vi förstå? Ekonomisk demokrati kanske kan förstå men de flesta vet inte vad de ska tro på!

Vad ska vi tro på? OBAMA - ska vi tro på honom?
Obama on Freddie-Fannie:Must Protect Homeowner Not Lobbyists
eller ser verkligheten ut så här?
Financial Meltdown-Obama opposed regulating Freddie Mac, and Fannie Mae

Det handlar om ett propagandakrig - som ytterst handlar om våra liv - vår död - det handlar om ekonomisk cancer!

Anonym sa...

Läs och kommentera gärna:
http://www.wakeupfromyourslumber.com/node/8408

KG Holmsten sa...

Majoriteten av folket tror och hoppas på att cancergåtan skall lösas?
De blir så bedragna och skojade på pengar (skattemedel och cancerfonden drar in miljarder årligen på detta skojeri)
Ingen jag menar verkligen ingen skall bli frisk eller dö innan cancerindustrin fått sin profit!
Därför kallar jag läkemedelsföretagen för maffia, kriminellt var ordet!
Det finns flera naturliga terapier som botar cancer bättre än dagens kemoterapier och strålning till döds.
De får inte komma fram och visa sin existens för folket? Varför?
Svaret får man i den mycket fina videolänken i inlägget. Detta är bara profit och politik!

Anonym sa...

Jag har inte cancer men väl MS och när jag fick diagnosen fick jag välja mellan tre olika mediciner, alla kostar över 1000€ per mån och de gjorde mej mångfalt sjukare. Vissa kan säkert ha nytta av medicinen men i mitta fall gjorde den mej mycket sjukare och ingen läkare berättade att det fanns alternativ. Varför? Jo därför att inget läkemedelsföretag stöder det eftersom patentet har gått ut för länge sedan och kostnaden för den är under 200€ per år! Skillnaden i pris är ca 12 - 14 000€ per år. Läkare berättar inte om alternativ som läkemedelsmaffian inte stöder. Sak samma att alternativet är mycket billigare och säkrare. De dyra har ofta svåra biverkningar men den billiga har knappt några alls. Inga studier har gjorts om dess verkan men det finns massvis med berättelser om hur folk har haft nytta av medicinen men det bryr ju läkare sej inte om eftersom det inte är "vetenskapligt". Det är konstigt hur vetenskapligheten är ett kriterium för kosttillskott och andra alternativ när det egentligen inte är det för patenterade mediciner där forskningsresultat ofta förfalskas och förvrängs. Läkarna är sällan objektiva och de väljer mediciner därför att då har de etablisemanget på sin sida och de går säkra ifall nåt går fel. Om de rekommenderade alternativen skulle de få ta ansvaret själva ifall det blev problem. Så för att få medicinen var jag tvungen att gå via ett flertal läkare där de flesta vägrade skriva recept på det eftersom de hävdade att de kan bli utan läkarlicens för det. Jag blev lurad på mycket pengar då de tog ett massa prover som inte behövdes, för ett recept som de vägrade skriva. Till sist hittade jag en vänlig läkare som insåg att jag kunde ha nytta av den och han skrev mej receptet. Jag har nu använt det i över 5 år och inte haft ett enda skov under den tiden. Naturligtvis är det inte ett bevis för att medicinen fungerar men väl ännu en berättelse om hur väl det fungerar.