tisdag 27 maj 2008

Ett brev från "övermakten"..?

Källa:

http://www.nyapolitiken.biz/nya_varldsordningen/brev_om_nwo.html


Kära Världsmedborgare!

Jag tror att tiden nu har kommit att avslöja några av de bryderier som har drabbat er under de senaste årtiondena. Det kan vara bra för dig att veta och förstå några av dessa saker så att du vet hur du skall handla i den Nya Ordning som nu håller på att ta form här på jorden. Vi vill att du skall bli helt involverad och integrerad i vårt nya samhälle.

Det ligger ju i ditt eget intresse att göra detta!

Först och främst, det är bra om du kan förstå våra avsikter så att du bättre kan medverka till detta.

Jag kan inte nog poängtera vilka svårigheter du kommer att få gå igenom om du motarbetar oss. Vi har våra vägar när det gäller att tampas med motståndare. Jag säger det nu, därför att det är alldeles för sent att vända tillbaka.

Den dagen har gått för längesedan då du hade kunnat stoppa oss. Vi har full kontroll på Moder jord och dess finanser liksom den huvudsakliga media-propagandan. Det finns helt enkelt ingen väg som någon nation eller makt kan besegra oss på.

Vi har ögon på varje nivå i världens alla regeringar och vet vad som planeras för våra ögon och öron är alltid närvarande. Statshemligheter är fullt kända av oss. Kina beskyllde nyligen media i USA för att ljuga om Kosovo. Oh, ni dumma människor, naturligtvis ljuger vi. På det sättet kan vi hålla folk i obalans och de får alltid möta kontroverser, vilket är till mycket stor hjälp för oss.

Har du aldrig sett pratshowspektaklet?

En del av er tror att vi är liberalerna och det goda folket är de konservativa. I verkligheten är det så att båda främjar våra avsikter. Varje läger tjänar helt enkelt med det kännemärke som vi godkänt, men de tillåts inte att framställa de verkliga förhållandena. Genom att skapa kontroverser på alla nivåer så vet ingen vad man skall göra. Så, i all denna förvirring går vi vidare och utför det vi vill utan hinder.

Titta bara på presidenten i USA. Trots att han regelmässigt bryter mot vartenda känt hinder i hans makt – vem kan stoppa honom? Han går vidare och gör det som vi vill i alla fall. Kongressen har ingen makt att stoppa honom. Han gör det vi vill därför att han vet att om han inte gör det, på grund av sin ganska mörka karaktär, kan vi avlägsna honom inom ett ögonblick. Är inte det en ganska briljant strategi från vår sida? Du kan inte ställa oss inför rätta därför att du inte kan se oss, och domstolarna är våra tjänare de också. Vi styr över allting och ändå, du vet inte vem du skall gå till attack mot. Jag måste säga att denna osynliga hand är underbart väl uttänkt och utan någon jämförbar historisk händelse i den här skalan.

Brevet är långt, mycket långt. Läs fortsättningen genom att klicka här.

Inga kommentarer: