fredag 17 februari 2012

Det mesta är sagt

Det är en tid sedan jag skrev nåt här. Orsaken är helt enkelt den att det började kännas som om det mesta redan sagts och de flesta missförhållanden redan avslöjats. Samma känsla lever vidare.

Dessutom finns det så många andra duktigare bloggare.


Bläddra gärna i bloggens tidigare inlägg. Det finns ju en hel del.

Ha det !

4 kommentarer:

Josef Boberg sa...

Var sak har sin tid - och Taaack för all information Du har delgett oss läsare om bl a den globala BankingLigan !

GOD FORTSÄTTNING AV 2012 !

Josef Boberg sa...

Videon The Money Masters-How International Bankers Gained Control of America (3 tim 35 min) - och boken Bankerna & skuldnätet av Ellen Hodgson Brown - är bra beskrivningar av hur banksters - med sitt dåraktiga pyramidiska ekonomiska tänkande och agerande styr = vanstyr världen sedan ”urminnes tider”.

”Sedan mitten på 1990-talet har trenden varit att hushållens skulder ökat mer än inkomsterna. Skuldkvoten ligger nu på en rekordhög nivå. ...”

Är det någon mer än jag som är urless på detta - och istället för det sedan 1800-talet pågående pyramidiska ekonomiska tänkandet och agerandet = fractional reserve banking = girighet som ledstjärna - vill ha den Vita Skolans nationalekonomi (”Den Vita Skolans utgångspunkt är den revolutionerande definitionen att pengar är motprestation för arbete som accepteras av alla !”) :?:

Lars Osterman sa...

Bra dokumentär på SVT


http://www.svtplay.se/video/591940/del-12/?tab=undefined&sida=1

Josef Boberg sa...

Jo... - Lars - men synd att programmet bara är tillgängligt i 57 dagar.