måndag 9 juni 2008

Bilderberg mötet


Här har du en fullständig deltagarförteckning.

Här Alex Jones rapport från Virginia.

Här några bilder och en radiorapport av James Kelso.

Som du ser var Norden rätt välrepresenterad på mötet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

..Hoppas någon trycker upp Maud Olofsson centerpartiet mot väggen och frågar vad f.n hon har där att göra. Hon är väl så jä..a dum att hon går med på att sälja ut Vattenfall, stålindustrin och malmfälten till nåt jä..la globalistföretag som kontrolleras av Rockefeller-familjerna. Detta satans pack.

Att sen den internationella maktelitens rövslickare nr 1, Bilt är där, gör inte saken bättre. Kunde jag spränga denna faschistoida grupp av globalister som vill tagga allt och alla med radiochip, så skulle jag volontera.

Att massmedia inte vill analysera och skriva om hur farliga dessa herrar som Rockefeller och dom andra bankirerna är, betraktar jag som landsförräderi. Kolla denna länk: http://www.freedomtofascism.com På hemsidan finns en film av Aaron Russo: "America. From Freedom to Faschism". På hemsidan finns en länk till Google video där man kan se filmen. Filmen går att spara ner för den som är händig i sånt. Men vän av frihet - var beredd med spypåsen. I filmen berättas om hur "Bankirerna", Rockefeller och hans pack, tänker jacka i dig ett radiochip, (och det snart) och i det chippet kommer alla dina pengar att finnas i elektronisk form. Gör du inte sen som dom globala herrarna vill, tömmer dom ditt chip på pengar och du får gå ut i skogen och käka rötter bland dom andra djuren. Total slavery finns nu precis bakom hörnet. Och Ryggradslöse och dom andra förrädarna vi har i politiken har skrivit på.

Kalle E

Lars Osterman sa...

Mmmm...men man kan ju se det hela som en rävarnas filosofi vs hararnas filosofi. Ur rävarnas synpunkt är harar legitimt byte. Men hararna ser det hela som folkmord, utsugning... och blodsdåd.

Jag vill inte försvara nån - jag bara försöker se det hela ur en synvinkel ovanifrån...medan spelet försiggår.