tisdag 20 oktober 2009

Lord Monckton on the Global Warming Scam and the coming Copenhangen treaty

Helt enkelt - a must see!

Källa: Prison PlanetHär är bildmaterialet som pdf-fil (stor)

7 kommentarer:

Helge sa...

Jag såg ett par minuter av videon, jag hoppade till den punkten där han pratade om DDT och HIV. Han hoppar på miljörörelsen och vänstern genom att vara efterklok och förenkla problemen. Om resten av videon är samma trams så är det inget att se.

Lars Osterman sa...

Helge,

Hehe, nästa komiskt. Men nej - man blir smått besviken av att höra att någon drar så drastiska slutsater av att ha lyssnat hela två minuter.

Miljörörelsen är dessutom inget oskyldigt lamm utan infiltrerad sedan länge av diverse ekonomiska maktintressen.

Men kanske du inte ännu vet vem som de fakto ordnade kapital i elfte timmen till Jordens Vänner.

Sanningen är nog den att du Helge, knappast hittar någon som är mera insatt i fakta än just denna Lord Monckton.

Men klart att dessa fakta svider mycket illa om man på förhand bestämt sig vad man vill tro och vem man vill tro på - i en fråga som denna där gemene man i själv verket inte har den blekblåaste aning vad som är sant och vad som är osant.

Helge sa...

Jo, det är nog så att miljörörelsen inte är så oskyldig som den verkar men att prata om att de skulle syssla med befolkningskontroll anser jag lite långsökt och väl drastiskt. Det har inget med på förhand bestämda åsikter att göra, för sådana har jag faktiskt inte. Jag tror inte heller, helt, på att koldioxiden orsakar klimatförändringen.

Om han har mycket information om saken så är det synd att undergräver sin trovärdighet med överdrivna påståenden som dessa. Kanske har han rätt, men det betvivlar jag, och även om så vore, så kräver så dramatiska anklagerser bra bevis för detta är trots allt bara efterklokhet och förenkling av fakta.

Eftersom det är du som rekommenderar videon, så ska jag försöka hitta tid för att se på den och vem vet, kanske övertygar den mej om att jag hade fel i min åsikt, men det hoppas jag att jag inte har. Annars blir jag åter mörkrädd..

Helge sa...

Att t.ex. klimathotet inte nödvändigtvis beror på koldioxid blev ganska uppenbart sedan man kunde tjäna pengar på att sälja utsläppsrättigheter. Då försvann objektiviteten i saken. Det är synd att man inte helt kan ens lita på vetenskapen idag, den är så otroligt korrumperad. Ta bara läkemedelsbranschen som exempel. Ett annat exempel på idiotiska miljölagar har vi här i Finland där vi måste bygga om fungerande avlopp till sådana som t.o.m kan vara sämre (jag kan skriva en hel del om det).

Du ska inte dra förhastade slutsatser om mina åsikter bara för att jag inte har samma åsikt som du angående videon. Jag sågade ju inte hela videon, utan bara den del som jag tittade på, men om hela videon består av likadana lösryckta påståenden utan några egentliga bevis, så anser jag att den är trams och den åsikten står jag för.

Världen är dock konstig plats och det finns många sjuka människor, så det finns en risk för att han har rätt i sina påståenden. Jag hoppas dock att han inte har det.

Anonym sa...

Tillåt mig vidga era vyer: www.thezeitgeistmovement.com - "We must become the change see in the world".

JL sa...

Bra föreläsning. Synd bara att man inte kan se hans slideshow direkt i bild! Missade nedladdningsgrejen i början. Känns som att man vill se lite fakta på pränt kring det han säger. Speciellt när det gäller slutklämmen som ju är högst angelägen att få veta om den är sann eller inte!

Lars Osterman sa...

Beklagar att jag itne kom att skriva nåt om bildmaterialet.

Det finns på prisonplanet sidan att ladda ner som pdf-fil. 17 MB

klick

Det går bra att klicka sig fram sida för sida och samtidigt lyssan på gubben...så gjorde jag själv. Man märker nog när man blivit efter eller hoppat för långt fram.