onsdag 17 december 2008

Bankerna och Skuldnätet

"Bankerna och skuldnätet" - nu leveransklar!

http://www.anarchos.se/

Bankerna och skuldnätet Kan vi ge ut en bok som ligger mer rätt i tiden än denna, när vi denna höst bland annat har fått bevittna den totala kollapsen av USA:s sjätte största bank, Washington Mutual, en gigantisk ekonomisk räddningsinsats av USA:s kongress till ett värde av hittills nästan ofattbara 3,2 biljoner dollar (22 biljoner kronor) och börsras både i USA och Sverige och övriga världen som för tankarna till inledningen av 1930-talets depression? Om man dessutom sätter likhetstecken mellan potentiell grundläggande samhällsförändring och fara, så vågar vi på Anarchos förlag nominera vår nya bok "Bankerna och skuldnätet" till vår mest revolutionära hittills.
Författaren Ellen Hodgson Brown räds inte att peka ut de uppseendeväckande och bedrägliga förhållanden och problem som ligger till grund för det globala ekonomiska system som håller majoriteten av världens befolkning och stater i ett förlamande och förslavande skuldgrepp. Om du undrar varför de gällande ekonomiska systemen inte kan lösa världens problem, så hittar du svaret i denna bok. Brown ger en briljant genomgång av hur de privata internationella bankirerna tog över makten på planeten och vad vi nu kan göra åt det, framlagt och förklarat på ett sätt som alla kan förstå. Den svenska översättningen innehåller ett specialskrivet förord av författaren om Sveriges roll i detta globala skuldnätsvävande. Läs mer om och beställ boken här!

5 kommentarer:

HCA sa...

Beställt en nu...
...samt lägger upp gratisreklam för boken via ett inlägg jag med..:)

Hoppas den är så bra som jag förväntar mig bara.

Lars Osterman sa...

Den ÄR bra men som engångsdos för väl stor för de flesta.
Rekommenderar att man läser den i små etapper och diskuterar innehållet med lämpliga intellektuella i den egna kretsen.

HCA sa...

Lämpliga intellektuella...hmm, det börjar illa där hör jag..
Får se om jag finner några som är nere på min nivå alltså..:)

Jag har skrivit ihop ett inlägg med anledning av att jag är riktigt ursinning på hur rånad man blivit.
Att det gjort livet tvärsurt för mig dessutom gör inte ilskan mindre heller.
Tar mer än gärna emot synpunkter..

http://severkligheten.blogspot.com/2008/12/ta-ver-kontrollen.html

Plus som minus mottages, vill att det ska vara så bra som möjligt..

HCA sa...

Sådärja, nu har boken landat, inkilad i brevinkastet. Förorden av författaren och Reed Simpson samt introduktionen bådar gott!
Ska se om jag kan hålla mig till de små etapperna, men det brukar vara svårt..:)

Lars Osterman sa...

Ja jag menade närmast det att boken ju inte är en roman med en intrig utan den är ju fullspäckade med fakta som samlats ihop till en fin helhet.